RECA

Reca är en tysk leverantör av förbrukningsprodukter för industri, bygg, och verkstad. Dom har ett grymt sortiment med produkter av högsta kvalitet till angenäma priser.
Skruv och bult, slip och kap, diamantverktyg, borr och gängverktyg, och mycket mer.

Sortimentet på infästningsprodukter, skruv och mutter går inte av för hackor, titta bara här, öppnas i nytt fönster.

Säkerhetsdatablad hittar du här, öppnas i nytt fönster.

Reca Norm’s företagsfilosofi

RECA | Anknyter. Presterar. Inspirerar.

Kärnverksamheten i RECA NORM är den internationella direktförsäljningen av högkvalitativa produkter inom verktyg, infästningsteknik och kemtekniska artiklar för kunder inom trading och industri/bygg branschen. Vi ser oss som ett företag som samverkar med våra kunder i partnerskapets anda och har högsta kvalitetskrav – både vad gäller våra produkter och vår service. Syftet med våra åtgärder är att hjälpa våra kunder att lyckas med våra produkter och tjänster.

Med en intern permanent förbättringsprocess strävar vi efter att bli den mest kundvänliga direktförsäljningsverksamheten i vår bransch. Denna process fokuserar direkt på våra kunders behov.

Kärnkompetensen hos RECA NORM uttrycks av dess varumärkesvärden som anges i vår slogan RECA | Anknyter. Presterar. Inspirerar. Med våra produkter och tjänster ser vi till att våra kunder alltid hittar sin perfekta lösning.

Produkter och tjänster kan dock ersättas istället för den verkligt unika komponenten som är människorna och deras relationer. Det här lägger vi stor vikt vid i vårt arbete och våra kunder och partners kan känna detta.”

Ring oss på 0303-89135 eller klicka här för att kontakta oss. Varmt välkommen!