Ingersoll Rand QX Connect monteringsverktyg

Ingersoll Rands QX Connect är generation 2 av Ingersoll Rands smarta dragare.
Maskinerna är batteridrivna och bl a utrustade med givare för moment och vinkelstyrning.
De kan förprogrammeras med 32 PSET som sedan kan väljas via displayen på maskinen.
Programmering utförs med en kostnadsfri app via kabel eller bluetooth (tillval) alternativt genom INSIGHTqcx styrskåp om ett sådant används.

Ingersoll Rand QX Connect finns i olika modeller från den enklaste utan display till modeller med trådlös kommunikation där maskinen kan integreras i ett produktionsflöde med full styrning och övervakning via ett styrskåp, INSIGHTqcx (tillval). Gemensamt för samtliga modeller är att dom är lika smarta.

Broshyr:


Ingersoll Rand INSIGHTqcx, trådlöst styrskåp (tillval) möjliggör att annan utrustning kan anslutas, t ex hylsbrickor, ljusfyrar, streckkodsläsare m.m.

Verktyget har ett minne för 1200 dragningar som kan tankas ned för utvärdering eller om dragningsdata behöver sparas. Med Ingersoll Rands styrskåp, INSIGHTqcx (tillval), kan ytterligare värden sparas och man kan även spara kurvor för fullständig analys av åtdragningen.


Ingersoll Rands QX Limitless, uppdaterade smarta, sladdlösa monteringsverktyg där Ingersoll Rand tar uppkoppling, kontroll och kompabilitet till nästa nivå.
Med WLAN som ytterligare kommunikationsgränssnitt går det snabbare och säkrare att styra och övervaka verktygen i produktionsmiljö med en räckvidd på upp till 65 meters avstånd från styrskåpet. Dessutom kan upp till 10 st verktyg kommunicera med samma styrskåp.


Ingersoll Rands serie QXM smarta dragare för höga moment, när du behöver extra styrka!
Dessa maskiner bygger på den populära QX serien som är batteridrivna och bl a utrustade med givare för moment och vinkelstyrning.
Dessa maskiner förprogrammeras med 32 PSET som sedan kan väljas via displayen.
Programmering utförs med en kostnadsfri app via kabel eller bluetooth (tillval) lternativt genom INSIGHTqcx styrskåp (tillval).
QXM finns i olika modeller från 200-4000 Nm och maskinen kan integreras i ett produktionsflöde med full styrning och övervakning via Ingersoll Rands styrskåp, INSIGHTqcx (tillval).

Ring oss på 0303-89135, eller kontakta oss här, för en demo!


Kataloger: